Onderwijskundig ontwerper

Home/Onderwijskundig ontwerper

Auteur Rekenblokken 4 – Malmberg

Als auteur werk ik mee aan Rekenblokken 4 voor het MBO.

Auteur De bijbel als basis godsdienst – ThiemeMeulenhoff

,

Als auteur werk ik mee aan de herziening van de godsdienstmethode voor het VO De bijbel als basis.

Eindredacteur en fondsredacteur rekenen/wiskunde – Zwijsen

Als eind- en fondsredacteur was ik de spin in het web voor de rekenmethode Semsom voor groep 1 en 2. Mijn takenpakket betrof inhoudelijk rekendidactische eindredactie, maar ook taalkundige eindredactie. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het verloop van het proces vanaf de auteurs tot en met het aanleveren van de drukproeven. Een bijzondere plek had de samenwerking met danschoreograaf Lenneke Gentle en danser Aneesa Inaad. Eindresultaat is een prachtige activiteitenbox met daarin beschrijvingen voor 108 activiteiten voor groep 1 en 2 met een mooie didactische visie.

Auteur/eindredacteur rekenen/wiskunde – Malmberg

Als auteur voor de plustaken en de eureka's heb ik meegewerkt aan de rekenmethodes voor het basisonderwijs. Ook heb ik eindredactie gedaan.

Hoofdauteur rekenen/wiskunde – Bettermarks

,

Tijdens mijn werk als hoofdauteur bij Bettermarks heb ik eindredactie gepleegd, zelf opgaven geschreven en/of aangepast, het team gecoördineerd en een didactisch concept ontworpen.

Onderwijskundig medewerker rekenen/wiskunde – B1/Tekst 2000

,

Als medewerker bij het project bij Bettermarks heb ik werk uitgevoerd als hoofdauteur, eindredacteur, coördinator en toetssamensteller.

Onderwijskundige en docent- pabo en lerarenopleidingen – NCOI

, ,

Als onderwijskundige heb ik verschillende taken vervuld: docent van verschillende modules, assessor en examinator, ontwikkelen van assessment en examens, auteur en beoordelaar.

Begeleider en opleider van opleiders voor groep 1 t/m 8 en ontwerper meten & meetkunde (rekenen/wiskunde) – Met Sprongen Vooruit

, ,

Als opleider bij het Menne Instituut begeleid ik andere opleiders. Ik leid ze op en ben mede verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van de Met Sprongen Vooruit cursussen 1 t/m 8 waarin leerkrachten zich verdiepen in de rekendidactiek voor het basisonderwijs. Daarnaast ontwerp ik samen met Julie Menne de cursusbijeenkomst(en), oefenlessen en gezelschapsspellen voor de domeinen meten en meetkunde vanaf groep 3.

Eindredacteur Got it?! Rekenen – ThiemeMeulenhoff

Als eindredacteur bij Gotit?! Rekenen ben ik intensief bezig geweest met de eindredactie van opgaven geschreven door verschillende auteurs. Ik heb 3 jaar lang intensief meegewerkt aan dit mooie project. Ook ben ik tegen het eind van het project zelf als auteur werkzaam geweest.