Onderwijskundig ontwerper

Home/Onderwijskundig ontwerper

Auteur/eindredacteur rekenen

Als auteur voor de plustaken en de eureka's heb ik meegewerkt aan de rekenmethodes voor het basisonderwijs. Ook heb ik eindredactie gedaan.

Hoofdauteur-Bettermarks

,

Tijdens mijn werk als hoofdauteur bij Bettermarks heb ik eindredactie gepleegd, zelf opgaven geschreven en/of aangepast, het team gecoördineerd en een didactisch concept ontworpen.

Onderwijskundig medewerker – B1/Tekst 2000

,

Als medewerker bij het project bij Bettermarks heb ik werk uitgevoerd als hoofdauteur, eindredacteur, coördinator en toetssamensteller.

Onderwijskundige en docent- pabo en lerarenopleidingen

, ,

Als onderwijskundige heb ik verschillende taken vervuld: docent van verschillende modules, assessor en examinator, ontwikkelen van assessment en examens, auteur en beoordelaar.

Opleider groep 1 t/m 8 en ontwerper meten & meetkunde – Met Sprongen Vooruit

,

Als opleider bij het Menne Instituut geef ik wekelijks cursussen rekendidactiek aan docenten die in het basisonderwijs werkzaam zijn. Daarnaast ontwerp ik samen met Julie Menne de cursusbijeenkomst(en), oefenlessen en gezelschapsspellen voor de domeinen meten en meetkunde vanaf groep 3 t/m 8.

Eindredacteur Got it?! Rekenen – ThiemeMeulenhoff

Als eindredacteur bij Gotit?! Rekenen ben ik intensief bezig geweest met de eindredactie van opgaven geschreven door verschillende auteurs. Ik heb 3 jaar lang intensief meegewerkt aan dit mooie project. Ook ben ik tegen het eind van het project zelf als auteur werkzaam geweest.